Mbappé sänkte Nantes - gjorde matchens enda mål

Ligue 1

PSG ångar på i Ligue 1, även om segern mot Nantes satt långt inne.
Och matchhjälte blev ingen mindre än Kylian Mbappé.

PSG fortsätter att gå som tåget i den franska ligan. När nu klubben ställdes mot Nantes så blev det en ny seger, även om huvudstadslaget hade svårt att få bollen i nät.

Parisgänget hade ett par möjligheter att ta ledningen redan i den första halvleken, men laget lyckades inte konvertera chanserna till mål och i paus stod det 0-0.

I början matchens andra akt trodde PSG att man tagit ledningen efter att Julian Draxler hittat nätet. Men målet dömdes bort efter VAR-beslut, då det visade sig att bollen varit utanför sidlinjen i ett tidigare skede.

Efter dryga 70 minuter spräckte dock PSG nollan och det var ingen mindre än Kylian Mbappé som höll sig framme. Fransmannen placerade sig intill stolpen på en hörna och  stötte enkelt dit 1-0 från nära håll. Mbappés 13:e ligafullträff för säsongen räckte också till seger.

Den franska huvudstadsklubben leder nu ligan med hela tretton poäng före tvåan Lille dessutom har PSG spelat två matcher färre än Lille.