Mbappé tvåmålsskytt i Messis PSG-debut

Ligue 1

Lionel Messi hoppade in och gjorde sin debut i PSG-tröjan.
Men det var flyttryktade Kylian Mbappé som stal rubrikerna med två mål i bortasegern mot Reims (0-2).
Efteråt fick Reims-målvakten Predrag Rajkovic ta ett foto på sin son tillsammans med Messi.

Lionel Messi, 34, lämnade Barcelona för Paris Saint-Germain tidigare i somras efter att ha tillbringat 21 år i Barça. Under söndagskvällen gjorde argentinaren sin debut i PSG när han hoppade in i den 66:e minuten borta mot Reims och ersatte Neymar. Det var Messis första seniormatch för en annan klubb än Barcelona.

Vid det laget hade Kylian Mbappé, som ryktats lämna för Real Madrid, redan gjort ett mål i vardera halvlek. PSG vann också matchen när slutresultatet skrevs till 0-2. Laget toppar därmed Ligue 1 med tolv poäng på fyra omgångar när landslagsuppehållet nu tar vid.

Efter matchen gick Reims-målvakten Predrag Rajkovic fram till Messi för att ta ett foto på superstjärnan tillsammans med Rajkovics son - vilket han också fick.

Reims: Rajkovic - Gravillon, Faes, Abdelhamid - Foket, Munetsi, Lopy, Cassama, Mbuku - Toure, Kebbal

PSG: Navas - Hakimi, Marquinhos, Kehrer, Diallo - Verratti, Gueye, Wijnaldum - Di Maria, Mbappé, Neymar