Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån och TT

Messi om Ronaldo i United: "Imponerande - men de är inte så bra som alla trodde"

1v

Lionel Messi bytte klubb samma sommar som rivalen Cristiano Ronaldo.
Nu berättar Messi vad han tycker om Ronaldo i Manchester United.
- Han har gjort mål som alltid och inte haft några problem, säger Messi till Marca. 

Lionel Messi flyttade från Barcelona till Paris under samma sommar som Cristiano Ronaldo lämnade Turin för Manchester. I en lång intervju med Marca ger Messi sin syn på Ronaldos första tid i Manchester United. 

- United är ett väldigt starkt lag med fantastiska spelare. Cristiano kände klubben sedan tidigare, men det var i ett annat skede och nu har han anpassat sig på ett imponerande sätt. Från första början har han gjort mål som alltid och inte haft några problem att anpassa sig. I Premier League är de (Manchester United) inte så bra som vi alla trodde, men det är en väldigt svår och jämn liga där saker och ting tar många vändningar. Efter december förändras det mycket och allt kan hända, säger Messi till Marca. 

ANNONS

Messi minns också tillbaka på den tid Ronaldo och han tävlade mot varandra i Spanien i ungefär nio år.

- Det var länge sedan vi slutade tävla i samma liga. Vi tävlade individuellt och som ett lag för samma mål. Det var en väldigt vacker period för oss och även för fansen eftersom de gillade det väldigt mycket. Det är ett vackert minne som kommer att finnas kvar i fotbollshistorien.

Sergio Ramos är också ny i PSG, precis som Messi, den här säsongen. Nu erkänner argentinaren att det var lite udda att tillhöra samma omklädningsrum som den tidigare Real Madrid-kaptenen.

- Till en början var det konstigt efter så många år som rivaler, att vara de två kaptenerna i Barcelona och Madrid, efter så många Clasicos spelade. Men allt det är i det förflutna och vi har alltid respekterat varandra mycket, oavsett hur mycket vi har varit rivaler i Clasicos. Att ha honom som lagkamrat i dag är spektakulärt. Så småningom kommer han vara i form igen och förhoppningsvis kommer han att spela så snart som möjligt eftersom han kommer att bli en fundamental spelare för att uppnå våra mål, säger Messi och fortsätter:

ANNONS

- Jag kände honom redan och hade redan en uppfattning om hur han var. Jag hade tidigare lagkamrater som hade varit med honom i det spanska landslaget så jag kände honom redan. Och nu, efter att ha haft mer tid tillsammans i Paris, har jag sett att han är en fantastisk person.

Messi och Ramos spelar mot Manchester City i Champions League under onsdagskvällen. Ronaldos Manchester United spelar borta mot Villarreal under tisdagskvällen.

Den här säsongen streamas alla matcher från Uefa Champions League på Telia och C More.

Publicerad 2021-11-23 kl 15:51
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto