POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

Mina Raiola: "Vi ska stämma Ulf Karlsson"

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola har svarat på Ulf Karlssons anklagelser om att Zlatan Ibrahimovic varit dopad i Juventus.
- Vi ska stämma honom, säger Raiola till SportExpressen

Ulf Karlsson - tidigare förbundskapten i friidrott - har anklagat Zlatan Ibrahimovic och Albin Ekdal för att de varit dopade under sin tid i Juventus. 

 Zlatan gick upp tio kilo på ett halvår i Juventus. Jag tror att han var dopad. Det står för mig, sade Karlsson till NWT under tisdagen.

Ibrahimovics agent, Mino Raiola, ger nu Karlsson svar på tal. 

- Vi kommer att stämma honom. Jag är inte expert på svensk lag, men vi har en svensk advokat. Vi behöver inte gå ut med vem advokaten är. Det kommer längre fram, säger Raiola till SportExpressen och tillägger:

– Det finns alltid folk som hatar. Han kanske är en före detta idrottare som inte lyckades. Han kanske är avundsjuk. Den här mannen har gjort ett stort misstag. Han kommer att ha haft ett liv innan det här uttalandet, och ett liv efter det. Han sprider falskheter.

Juridikprofessorn Mårten Schultz menar att Karlssons anklagelser mot Ibrahimovic med stor sannolikhet kan anses vara förtal om en rättslig process inleds - vilket verkar bli fallet om en ska tro Raiola. 

- Att döma av det vi vet nu tror jag han (Ibrahimovic red.anm) skulle ha ett ganska bra case i ett förtalsmål, säger Schultz till Sydsvenskan.

På frågan om hur Ibrahimovic regerat på Karlssons uttalande svarar Raiola: 

- Jag pratade precis med honom. Han är lugn. Han är mer brydd över att han missade en straff i går. Han sa att det inte var hans arena att svara på sådana här påståenden, säger Raiola till SportExpressen.

Zlatan Ibrahimovic spelade i Juventus mellan 2004-2006.

Publicerad 2016-04-07 kl 13:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå