Neymar hade show - men PSG kryssade mot Monaco

Ligue 1

Neymar hade uppvisning mot Monaco.
Ändå räckte det inte till seger.

PSG ställdes under söndagskvällen mot Monaco och brassestjärnan Neymar spelade ut hela sitt register och han gav sitt lag ledningen redan efter tre minuter.

Monaco reste sig dock direkt och både kvitterade och gjorde 2-1.

Då klev Neymar fram igen. Efter ett avslut som först tagit på en Monaco-spelare och sedan rikoschetterat på en annan Monaco-spelare gick bollen in i mål. 2-2.

Några minuter före paus fick dessutom PSG straff. Den förvaltade Neymar på bästa sätt genom att sätta dit 3-2.

Men Neymar fick inte sista ordet i den här matchen. När det återstod 20 minuter fick Islam Slimani läge från nära hålla och algeriern gjorde 3-3, och det blev matchens slutresultat.

PSG leder, trots poängtappet, alltjämt Ligue 1. Monaco är ligaåtta.