Neymar hjälte för PSG - efter Cavanis straffmiss

Ligue 1

PSG-spelet hackade något hemma mot Troyes.
Men till slut vann serieledaren ändå med 2-0 efter mål av Neymar och Edinson Cavani.

PSG kom inte upp i sedvanlig glans när Troyes gästade på Parc des Princes. Men det blev ändå seger med 2-0 under onsdagskvällen.

Fem minuter från slutet på första halvlek fick PSG en straff. Publiken på Parc des Princes skrek efter Edinson Cavani och fick som de ville. Men skyttekungen slog en svag straff som Mamadou Samassa i Troyes-målet kunde rädda.

PSG hade svårt att få riktig fart på anfallsspelet. Men i den 73:e minuten kunde hemmalaget ändå ta ledningen. Neymar avslutade perfekt med vänstern och hittade det bortre hörnet fram till 1-0.

I slutminuterna fick Edinson Cavani lite revansch efter straffmissen när han tryckte in 2-0. Cavani är nu uppe på 17 mål på 15 matcher i Ligue 1.

PSG är fortsatt obesegrat i Ligue 1 och toppar ligan stort.