POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1
1v

Neymar: "Jag skulle vilja spela med Zlatan Ibrahimovic"

Foto: Bildbyrån

Neymar i samma klubb som Zlatan Ibrahimovic?
Det är en av spelarna brassen menar att han gärna hade spelat med.
- Romário är en. Ronaldo också, och så Zidane och Ibrahimovic, säger han enligt Sport Mediaset.

Neymar hade ett tufft 2019 som innebar en hel del skador för brassen. Rent sportsligt var det tuffaste kanske att stå på sidlinjen med en fotskada när han PSG åkte ut i åttondelsfinalen av Champions League mot Manchester United, som vände ett underläge med 2-0 på Parc de Princes. Han missade också Brasiliens framgångar under Copa America, som slutade med seger på hemmaplan.

- PSG har chansen att vinna Champions League. Vi kommer göra allt vi kan. 2019 var ett år fullt med skador för mig, men jag lärde mig mycket och fick många erfarenheter, säger han i en intervju till Globo Esporte.

Brassen, som avslutade 2019 med fyra mål på fyra matcher i franska ligan, har ny tydliga mål för det kommande året.

- Mina största mål för 2020 är att vinna allt jag kan med PSG och det brasilianska landslaget. Jag vill ta mig till Champions League-final och även vinna Copa America, säger han i en intervju enligt Sport Mediaset.

I intervjun får Neymar också frågan om vilka spelare han gärna hade spelat med om han fick välja själv. Dels nämner han då ett par legendarer, men en viss svensk dyker också upp bland namnen.

- Det är svårt. Romário är en. Ronaldo också, även om jag spelade i hans farvälmatch. Och så Zidane och Ibrahimovic, säger han.

Duon har aldrig delat klubb, då Neymar kom till PSG först ett år efter att Zlatan lämnat klubben för en flytt till Manchester United.

Publicerad 2020-01-08 kl 08:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå