POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE
1v

Neymar kan straffas - dök inte upp på PSG:s samling

Foto: Bildbyrån.

Neymar dök inte upp på PSG:s försäsongsupptakt.
Nu kan brassen straffas för det, meddelar PSG. 

Paris Saint-Germains brasilianske anfallsstjärna Neymar uppges åter vara på väg bort från den franska storklubben. Brassen, som missade Copa America på grund av en skada inför mästerskapet, rapporteras vara aktuell för en flytt till både Barcelona och Real Madrid - och nyligen sa Barcelonas president Josep Maria Bartomeu så här om anfallarens situation:

- Vi vet att Neymar vill lämna PSG, men vi vet även att PSG inte vill släppa honom, sa han enligt Barcelonas Twitter-konto.

PSG inledde under måndagen sin försäsong - men lät senare meddela att detta skedde utan att brassen var på plats med laget. PSG meddelar att Neymar inte fick tillåtelse att vara ledig och att klubben därmed kan vidta åtgärder med anledning av det. 

"Paris Saint-Germain noterar att Neymar inte var på plats på överenskommen tid och plats. Detta utan klubbens tillåtelse. Paris Saint-Germain beklagar den här situationen och kommer att vidta lämpliga åtgärder som följer av det", skriver klubben på sin hemsida. 

Däremot hävdade Neymars pappa senare, i en intervju med brasilianska Fox, att parterna kommit överens om att Neymar ska återvända till Paris den 15 juli. 

Publicerad 2019-07-08 kl 21:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå