Neymar målskytt - men PSG snuvat på seger

Ligue 1

Paris Saint-Germain ledde, men tappade segern.
Trots det är den regerande mästaren kvar i serieledning.

Paris Saint-Germain tog under lördagskvällen emot Bordeaux på hemmaplan i Ligue 1, och fick en mardrömsstart på matchen. Redan i den tionde minuten stod nämligen Timothee Pembele, 18, för ett självmål och därmed fick PSG en uppförsbacke att bestiga direkt.

Det hanterade dock den regerande mästaren till en början bra. Först kvitterade Neymar, i den 27:e minuten, från straffpunkten till 1-1 och en minut senare ordnade Moise Kean 2-1. Kylian Mbappé var även lite senare nära att utöka PSG:s ledning, men i stället gjorde laget inte fler mål än så den här kvällen. I den 60:e minuten kvitterade i stället bortalagets Yacine Adli till 2-2, vilket också blev slutresultatet i matchen.

PSG blev därmed snuvat på tre poäng, men är kvar i serieledning i Ligue 1 med tre poäng ner till tvåan Lille, som dock har en match färre spelad i ligan.

Publicerad 2020-11-28 kl 22:54