Neymar målskytt i sista matchen före avstängningen

Ligue 1

Neymar slog en supporter - och blev i går avstängd.
I kväll blev brassen därmed målskytt i sista matchen för säsongen.

Paris Saint-Germains fixstjärna Neymar fick i går sitt straff från franska fotbollsförbundet efter att han slog till en supporter efter finalförlusten mot Rennes i franska cupen. Avstängningen, som PSG har överklagat, gäller över tre matcher, men först med start på måndag, vilket gjorde att han kunde spela i kvällens möte med Angers i Ligue 1.

Då var han åter i händelsernas centrum.

Neymar nickade i första halvlek PSG till ledning och spelade i andra halvlek fram Angel Di Maria till 2-0. PSG tappade i slutmintuerna in 2-1, samtidigt som Marquinhos blev utvisad, men trots det höll laget undan och vann matchen.

Neymars säsong är därmed över och brassen stannar på 23 mål och 13 assist på 28 matcher i alla turneringar. För PSG:s del återstår två möten med Dijon och Reims i ligan, men ligatiteln är sedan tidigare redan säkrad.