POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE
5d

Neymars oväntade utspel - storsegern mot PSG bästa minnet: "Var otroligt"

Foto: Bildbyrån.

Neymar kan i sommar lämna Paris Saint-Germain.
Nu kommer brassen också med ett oväntat utspel.
Detta efter en fråga om vilket hans bästa minne är.
- När vi vann mot PSG med Barcelona, säger han enligt Goal.com. 

Paris Saint-Germain och lagets brasilianske stjärna Neymar kan i sommar gå skilda vägar. Brassen anslöt inte som planerat i måndags till lagets säsongsupptakt och därefter meddelade klubben att han kan straffas för det. Senare samma dag bekräftade också sportchefen Leonardo att det är möjligt att Neymar i sommar lämnar klubben. 

- Neymar kan lämna PSG om det kommer ett erbjudande som passar alla. Men i dag vet vi inte om någon vill köpa eller till rätt pris. Allt det blir inte klart på en dag, det är säkert, sa han till franska tidningen Le Parisien.

Nu kommer dessutom Neymar med ett lite anmärkningsvärt utspel. Brassen fick nyligen, enligt Goal.com, en fråga om vilket som är hans bästa minne i fotbollskarriären och då berättar han att det är 6-1-segern med Barcelona mot PSG i Champions League-åttondelsfinalen 2017. Anledningen till att uttalandet sticker ut är att han i dagsläget tillhör just PSG. 

- När vi vann mot PSG med Barcelona var det helt galet efteråt. Jag tror att det var den bästa känslan för oss alla. Upphämtningen och det vi kände när vi gjorde det sjätte målet... Jag har aldrig känt något sådant. Det var otroligt, säger han enligt sajten. 

Neymar var högst delaktig i upphämtningen, då han i den 88:e minuten slog en frispark direkt i mål och i den 91:a minuten satte en straff. I och med att Barcelona vann med 6-1, så innebar det att laget lyckades vända 4-0-underläge från första mötet till avancemang. 

Publicerad 2019-07-14 kl 08:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå