Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Norska anfallsstjärnan missnöjd: ”Blir stämplad som en primadonna”

Anfallsstjärnan Ada Hegerberg menar att hon framställs felaktigt efter att hon slutade i det norska landslaget.
- Jag blir stämplad som en primadonna, säger hon till SVT.

Ada Hegerberg är Norges största fotbollsstjärna på damsidan, men valde att ta en paus från landslaget efter EM 2017. Detta efter att anfallaren hamnat i konflikt med den norska ledningen.

I förra veckan kom rapporterar om att det inte bara har skurit sig mellan Hegerberg och landslagsledningen. Anfallaren, som till vardags spelar i franska Lyon, har också blockerat flera av hennes före detta lagkamrater i landslaget på sociala medier.

- Jag är lite chockad över att hon väljer att göra det, men jag väljer att tro att det är på grund av landslaget och inte mig som person. Jag hoppas i alla fall det, sa barndomsvännen och landslagsspelaren Guro Reiten då.

ANNONS

I en intervju med SVT berättar Hegerberg att hon tycker att hon framställts fel i media.

- Jag blir stämplad som en primadonna som sätter sig själv före laget och det blir mycket snack om ego, men det är helt taget ur sitt sammanhang och helt fel, säger hon.

Trots att Hegerberg tog en paus efter EM 2017 lyckades Norge kvalificera sig till VM kommande år. Men det har inte fått Hegerberg att tänka om kring en framtida landslagskarriär.

- Situationen är likadan som tidigare. Det beslutet jag tog då var inget som togs över en natt utan jag tänkte igenom det otroligt mycket. Just nu vill jag bara önska landslaget lycka till i mästerskapet och gå min egen väg.

På frågan om Hegerberg kan tänka sig att missa VM svarar hon:

- Det visste jag var en konsekvens av mitt val. Att landslaget vinner matcher eller inte förändrar ingenting. Det här beslutet var väldigt viktigt för mig att ta för att kunna vara sann mot mig själv och det jag står för.

ANNONS
Publicerad 2018-09-16 kl 12:26
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto