Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Nytt kontrakt åt PSG-brasse – men van der Wiel kan lämna

Foto: AP

Maxwell

PSG fortsätter att dela ut nya kontrakt. Den här gången är det den tilltänkta korttidslösningen Maxwell som får stanna ett år till tack vare starka prestationer. Däremot har PSG svårare att lösa situationen med van der Wiel.

Le Parisien rapporterar att PSG har haft kontraktsdiskussioner med två av sina ytterbackar, Maxwell och Gregory van der Wiel. Maxwells kontrakt går ut den här sommaren, men en ettårsförlängning till sommaren 2016 ska signeras. Detta bekräftas av agenten Mino Raiola, som säger att det bara är pappersarbetet som återstår.

Sedan tidigare har det ryktats om att Lucas Dignes framtid är osäker. Ynglingen vill komma med i Frankrikes EM-trupp 2016, och om han inte är en säker startspelare nästa säsong lär de chanserna försvinna då förbundskaptenen Deschamps kräver kontinuerlig speltid för alla spelare. Det återstår att se vem av Maxwell och Digne som PSG planerar att ha som starter nästa säsong. Om svaret är Maxwell så kan Digne hitta en ny klubb.

Även på högerbacksplatsen är det osäkert. Serge Aurier är inlånad med köpoption, och van der Wiels kontrakt löper ut nästa sommar. Även van der Wiel har Raiola som agent, och Raiola säger att han är optimistisk så har de inte kommit någonstans i förhandlingarna. Därför är van der Wiel just nu en bra bit ifrån ett nytt kontrakt.

Publicerad 2015-03-05 kl 06:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons