POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

Osäker framtid för Blanc – kan nobba PSG

Trots en fin debutsäsong som PSG-tränare så tvekar Blanc kring en förlängning. Om han själv väljer att lämna så är det på grund av att han inte känner det långsiktiga förtroendet från klubbledningen.

PSG är endast marginaler ifrån att säkra ligatiteln, samtidigt som de i helgen spelar Coupe de la Ligue-final mot Lyon.

PSG ska ha erbjudit Laurent Blanc en kontraktsförlängning från 2015 till 2016, men han tvekar. Han har istället fått en tidsfrist som går ut om ungefär en vecka.

Det som gör att han tvekar, enligt L'Équipe, är att han inte kommer att få tillräckligt mycket makt över transfermarknaden och ledarstaben.

Spanska Mundo Deportivo rapporterade dessutom att Thiago Silva inte kommer överens med Blanc och därför vill flytta till Spanien, ett rykte med en svårbestämd sannolikhetshalt.

Det är oklart hur mycket uttåget ur Champions League har påverkat PSG:s erbjudande till Blanc, men ligacupfinalen, som ger den minst attraktiva titeln i Frankrike, ska inte vara en betyda faktor för framtiden.

PSG har ända sedan starten på Qatar-projeketet letat efter stora tränarnamn som Wenger, Guardiola, och Mourinho, tillsammans med de största spelarnamnen som exempelvis Cristiano Ronaldo och Messi.

PSG:s ständiga fiskande mot de största tränarna och de största spelarna tyder på att klubben inte kommer att ge sig innan de har säkrat en person från varje kategori.

Publicerad 2014-04-14 kl 17:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå