Marquinhos är ingen van målskytt.
Men mot Bordeaux hittade han målet. Två gånger.
PSG fick dock inte avsluta 4-3-segern med fullt manskap - Neymar blev utvisad.

PSG kryssade i den förra Ligue 1-omgången mot Amiens och i veckan förlorade huvudstadsklubben mot Dortmund i Champions League. Nu skulle laget vända den dystra trenden när Bordeaux stod för motståndet. Men det började allt annat än bra.

I den 18:e minuten knoppade Hwang Ui-jo in 1-0 för Bordeaux. Endast sju minuter såg PSG till att kvittera genom Edison Cavani.

På tilläggstid i första halvlek fick PSG en inläggsfrispark och den lade Angel Di Maria. Argentinaren skickade in bollen i straffområdet till Marquinhos - som målade med axeln.

I den första halvleken fick dock inte PSG sista ordet i den första akten. I den femte stopptidsminuten skulle PSG-målvakten Sergio Rico rensa undan, men han slog den rakt på Bordeaux Pablo. 2-2.

I andra halvlek återställde PSG ordningen i den 63:e minuten. På en hörna knoppade Marquinhos in sitt andra mål i matchen och fjärde för säsongen. 3-2.

Därefter gjorde även Kylian Mbappe 4-2 och matchen såg avgjord. Men Bordeaux skapade lite nerv mot slutet efter att Ruben Pardo reducerat till 4-3.

På slutet fick stjärnan Neymar syna det röda kortet efter att ha fått sin andra varning.

PSG höll dock undan och vann med 4-3.

Huvudstadsklubben leder nu Ligue 1 på 65 poäng och har 12 poäng ned till tvåan Marseille.

Publicerad 2020-02-23 kl 23:06