POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1

Påstods ha besökt nattklubb efter fiaskot - nu stämmer Verratti tidningen

Foto: Bildbyrån

Marco Verratti anklagades för att ha besökt en nattklubb två dagar innan förnedringen mot Barcelona i Champions League. Nu har PSG-stjärnan lämnat in en stämningsansökan mot L'Equipe, enligt ESPN.

Efter PSG:s kollaps mot Barcelona i Champions League (1-6 och totalt 5-6) var kritiken mot laget stenhård. Mittfältsstjärnorna Marco Verratti och Blaise Matuidi anklagades av L'Equipe för att ha varit på nattklubb bara 48 timmar innan förnedringen, något som dementerades kraftigt av PSG.

"En förolämpning mot deras professionalism och mot klubben. En förlust gör det inte okej med illvilliga rykten. Skämmes de - ofta L'Equipe - som publicerar sådana saker utan att verifiera informationen. Ingen trovärdighet", skrev klubben på Twitter.

Nu tar Verratti det hela ett steg längre. Italienaren har genom sin advokat lämnat in en stämningsansökan där han hävdar att uppgifterna är totalt felaktiga och att han befann sig i sitt hem under den aktuella tidpunkten. Verratti menar att artikeln bland annat har skadat hans anseende, både som spelare men också familjefar.

L'Equipe har ännu inte kommenterat situationen.

Publicerad 2017-03-17 kl 11:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå