POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1

Payet sågar West Ham: "Ville inte spela för ett bottenlag"

Foto: Bildbyrån

Dmitri Payet bråkade sig bort från West Ham.
Nu sågar Marseille-stjärnan sin gamla klubb.
- Jag sa till mig själv att jag inte kunde utvecklas där. Tvärtemot riskerade jag att gå bakåt, säger Payet till L'Equipe.

Det slog ner som en mindre bomb när West Ham-tränaren Slaven Bilic berättade på en presskonferens att klubbens stora stjärna Dmitri Payet meddelat att han inte längre ville spela för "The Hammers".

- Det här laget, ledarna - vi gav honom allt. Vi fanns alltid där för honom. Jag känner mig sviken. Jag känner mig arg, sa Bilic då.

Nu berättar Dmitri Payet, som lämnade för hans tidigare klubb Marseille i januari, sin version för franska L'Equipe.

- I januari sa jag till dem att jag ville gå till Marseille och ingen annanstans. De sa nej, och det var definitivt. Jag svarade med att säga att jag inte längre skulle spela för West Ham, säger Payet.

Stjärnan sågar nu sin tidigare klubb.

- Jag hade inga ambitioner om att spela för ett bottenlag i Premier League. Det defensiva systemet som vi spelade med gjorde mig inte nöjd. Med ett 5-4-1 hade jag kunnat ha all frihet i världen, så det är svårt för mig att förklara. Du skulle kunna säga att jag var förbannad, ja. Jag jobbade hårt i varje match utan att njuta, säger fransmannen.

- Med West Ham vann vi 1-0 hemma mot Hull, och våra moståndare träffade stolpen fyra gånger. I omklädningsrummet var alla glada, men matchens lirare var stolpen. Jag sa till mig själv att jag inte kunde utvecklas där. Tvärtemot riskerade jag att gå bakåt. Jag behövde en ny utmaning.

Publicerad 2017-03-10 kl 18:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå