POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

PSG anmälda till domstol - av de egna supportrarna

Foto: AP

PSG-fans

Ett hundratal PSG-supportrar fick inte se bortamatchen mot Bayer Leverkusen på plats, trots att de hade köpt biljetter. Nu väljer elva stycken av dem att lämna in en anmälan mot klubben.

PSG har, sedan QIA köpte klubben, gjort en mängd avstängningar av sina egna supportrar. I Champions League åttondelsfinal borta mot Bayer Leverkusen fick dessutom runt 100 PSG-supportrar sina matchbiljetter rivna, enligt 20 Minutes.

Det innebar att runt 100 supportrar som hade betalat för resa, hotell, och biljett inte kunde komma in på arenan. De fick heller ingen motivering till varför biljetterna revs.

Elva supportrar har därför lämnat in en anmälan till en motsvarande tingsrätt i Paris. De kräver en motivering till varför biljetterna revs, samt att de ska få ersättning för de ekonomiska skadorna och även skadestånd för PSG:s agerande.

PSG själva menade att de har rätten att riva förbokningar, men i bekräftelsemailet som supportrarna fick när de betalade för biljetterna stod det att det inte handlade om en förbokning, utan ett köp av matchbiljett.

Klubben har länge varit under misstanke på grund av att de har en lista med 2000 PSG-supportrar, där de 2000 supportrarna enligt PSG har ett beteende som inte stämmer överens med värdena i klubben. Trots klagomål på listan, där det tidigare spekulerades i om det var olagligt att ha den, så finns den dessvärre fortfarande kvar, och den används vid tillfällen som mot Bayer Leverkusen.

Publicerad 2014-04-16 kl 12:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå