POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE
1v

PSG-bas öppnar för försäljning: "Neymar kan lämna"

Foto: Bildbyrån.

Neymar kopplas ihop med en flytt från Paris Saint-Germain.
Nu öppnar sportchefen Leonardo för att brassen kan lämna. 
- Neymar kan lämna, säger PSG-sportchefen Leonardo till Le Parisien. 

Neymar har under en längre tid rapporterats vilja lämna Paris Saint-Germain. Brassen, som sommaren 2017 anslöt till den franska storklubben från Barcelona, uppges både vara aktuell för flytt tillbaka till Barcelona och till Real Madrid - men ännu är inget klart.

Tanken var att Neymar, som missade Copa America på grund av skada, skulle återvända till PSG:s försäsongsupptakt under måndagen - men trots det dök han inte upp och klubben lade ut en text på sin hemsida om att stjärnan kan straffas för det.

Nu öppnar PSG:s sportchef Leonardo för att brassen i sommar kan lämna klubben. 

- Neymar kan lämna PSG om det kommer ett erbjudande som passar alla. Men i dag vet vi inte om någon vill köpa eller till rätt pris. Allt det blir inte klart på en dag, det är säkert, säger han till franska tidningen Le Parisien och fortsätter:

- PSG vill förlita sig på spelare som vill stanna och bygga något stort. Vi behöver inte spelare som gör klubben en tjänst genom att stanna här. 

Ännu har däremot inget bud kommit in på brassen. 

- Det finns ingen plan "med Neymar" och en annan plan "utan Neymar. Verkligheten är att han har kontrakt med PSG. I dag finns inget erbjudande.  

Leonardo bekräftar även att det funnits "ytlig kontakt" med Barcelona, men vill inte gå in på vad PSG skulle kräva vid en försäljning. 

- Du måsta diskutera och förhandla, det är allt. Inga fler frågor om Neymar, snälla, säger han. 

Leonardo menar även att det är normalt att en spelare ibland vill lämna en fotbollsklubb. Han tycker att det är fel att säga att det är klubbens fel om den inte lyckas övertyga en spelare att stanna. Han berättar även att han haft kontakt med Neymar, men vill inte gå in på detaljer från det samtalet. 

Neymar har kontrakt med PSG fram till sommaren 2022. Förra säsongen stod han för 23 mål och 13 assist på 28 matcher i alla turneringar. 

Publicerad 2019-07-09 kl 00:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå