Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

PSG dementerar att Zlatan inte ville ha Cabaye

Några av PSG:s toppspelare ska ha klagat på att värvningen av Cabaye var otillräcklig om klubben skulle vinna Champions League. Detta förnekas av PSG:s president Al-Khelaifi.

I samband med Yohan Cabayes övergång från Newcastle till Paris SG dök det upp ett rykte från France Football om att ett par av PSG:s stora spelare, Zlatan Ibrahimović och Thiago Silva, var skeptiska till en värvning av Cabaye.

Huvudanledningen ska ha varit att de ansåg att Cabaye inte var tillräckligt bra för att höja laget en nivå, samtidigt som spelarna ansåg att samarbetet mellan Motta, Matuidi och Verratti var viktigt för lagets framgångar. Ryktet förnekas PSG:s president Al-Khelaifi i en intervju med L'Équipe.
- Vi har några viktiga spelare, som lagkaptenen (Thiago Silva) och Zlatan Ibrahimović, som får ge sina åsikter om en spelare, men den här gången håller de med klubbens beslut.
- Självklart vill de ha de bästa spelarna i PSG, men Cabaye är en väldigt bra spelare.

Även i somras gick det rykten om PSG-spelarnas inblandning i klubbens värvningar. Thiago Silva sades då ha varit en viktig del i att PSG sålde Sakho till Liverpool för att klubben istället skulle ta in Thiago Silvas landsman Marquinhos från Roma.

Publicerad 2014-01-29 kl 13:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons