Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

PSG erbjuder Beckham att stanna: "Har enorma kvaliteter"

PSG vill behålla David Beckham. President Nasser al Khelaifi har bett engelsmannen att överväga en ny säsong med klubben.

- En man med enorma kvaliteter, säger al Khelaifi.

Den 38-årige frisparksspecialisten plockades in på ett korttidskontrakt i vintras och har spelat återkommande under våren, även om han aldrig lagt beslag på någon fast plats i startelvan. Nu berättar Nasser al Khelaifi att Parislaget gärna knyter till sig Beckham på ett nytt avtal.

- Vi får se vad David väljer att göra. Vi vill gärna att han stannar hos oss. Han är en man med enorma kvaliteter och skulle han inte vilja fortsätta som spelare hoppas jag att han ändå blir kvar i en annan roll, säger klubbpresidenten.

- Att ha honom här är otroligt viktigt, både på och utanför planen. Men det är som sagt upp till honom.

Nasser Al Khelaifi passar också på att ge sportchefen Leonardo äran för att PSG lyckades säkra ligatiteln i helgen. Han konstaterar att "Leo" värvat in de flesta spelarna i truppen, och skapat stommen i Carlo Ancelottis lagbygge.

- Han är en livsviktig del för vårt projekt, och det kommer inte på fråga att han lämnar oss, säger Al Khelaifi.

Leonardo tvingades tillbringa en kväll på sjukhus på grund av utmattning efter Paris Saint-Germains ligaguld, och han utreds även av disciplinkommittén i Ligue 1 för ett utbrott mot en domare.

- Oavsett om han gör saker på ett bra eller dåligt sätt har han alltid klubbens intressen för sina ögon. Leonardo har gett sin hälsa och sitt hjärta för klubben, säger Nasser al Khelaifi.

Publicerad 2013-05-14 kl 19:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons