Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

PSG förbereder jättebud på Mata

Ryktena om att Juan Matas tid i Chelsea kan vara över är tillbaka.
Nu skriver goal.com att PSG förbereder ett bud på 41 miljoner euro på mittfältaren.

Om du har en situation med en världsspelare som hamnat på bänken under en ny tränare och att annalkande världsmästerskap, då får du ganska snart en spelare som blir orolig för sin landslagsplats om han inte får spela regelbundet.

En världsspelare som överväger att röra på sig i jakt på speltid blir attraktiv för storlag i de europeiska ligorna, och en sådan spelare bli såklart föremål för spekulation. Juan mata är inget undantag. Chelseaspelaren som verkar ha hamnat på kant med nygamle Chelseatränaren Jose Mourinho har fått finna sig i att sitta på bänken en hel del under säsongsinledningen och nu rapporterar goal.com om intresse från PSG – en klubb som även tidigare kopplats ihop med spanjoren.

Enligt Goal är nu Chelsea berett att lyssna på bud på Mata och PSG sägs förbereda ett bud värt 41 miljoner euro, motsvarande 360 miljoner kronor.

Det som talar för en flytt till PSG snarare än en annan Premier League-klubb är att Chelsea sannolikt inte vill se Mata hamna i en rivaliserande klubb i ligan.

Publicerad 2013-10-31 kl 10:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons