PSG illa ute – då avgjorde Icardi i slutskedet

Ligue 1

Paris Saint-Germain såg länge ut att tappa poäng borta mot Brest.
Då klev Mauro Icardi fram och avgjorde fem minuter från stopptid.

Paris Saint-Germain gästade under lördagskvällen Brest. Bortalaget från Paris var, som vanligt, favoriter i matchen men det dröjde ett tag innan första målet kom. När uret stod på 39 spelade minuter serverade Julian Draxler Angel Di Maria med en fin genomskärare. Argentinaren löpte sig fri och chippade elegant in 1-0 för PSG.

Bortaledning i paus.

PSG höll sin 1-0-ledning fram till matchminut 72, då kom hemmalagets kvittering. Efter en kontring letade bollen sig till slut ut till Samuel Grandsir som skickade in 1-1.

Gästerna låg därefter på för ett segermål och med fem minuter kvar till stopptid såg Mauro Icardi till att PSG kunde åka hem till Paris med tre poäng. Anfallaren var på rätt plats inne i straffområdet efter ett inlägg och tofflade in PSG:s segermål.

Efter 13 spelade matcher toppar PSG Ligue 1 på 30 poäng – tio poängs försprång ner till tabelltvåan Angers.

Publicerad 2019-11-09 kl 19:26