POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

PSG jagar ny sportchef - ska försöka värva Cristiano Ronaldo

Foto: AP

PSG:s president Nasser al-Khelaifi vill gärna ha Ronaldo

I jakten på en sportchef har PSG hittat ett namn som inte bara ska avlasta Laurent Blanc på transfermarknaden, utan också kunna hjälpa till att försöka locka över Cristiano Ronaldo till klubben.

PSG har varit utan sportchef sedan Leonardo lämnade i somras. De har försökt med Paolo Maldini och funderat på Luís Figo, men har ännu inte hittat en lösning som har fungerat. Rykten om en återkomst för Leonardo har funnits, men istället riktas fokuset nu mot Ligue 1-rivalen AS Monaco.

AS Monaco har sedan december månad haft hjälp av Luis Campos i de sportsliga frågorna. Luis Campos är en nära vän till Jorge Mendes, agenten som fixade Falcao, James Rodríguez, Ricardo Carvalho, och João Moutinho till AS Monaco i somras. På Jorge Mendes' klientlista finns också Cristiano Ronaldo.

Det är nu Le Parisien som drar till med att PSG ska ha diskuterat sportchefsrollen med Campos, och att han i så fall anställs i sommar. Campos ska styra all rekryteringsverksamhet, men framför allt ska han finnas där för att underlätta för PSG när de försöker värva Cristiano Ronaldo från Real Madrid. Ett rykte som just nu endast får betraktas som ett rykte.

Publicerad 2014-04-09 kl 14:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå