PSG ligacupmästare för fjärde året i rad - supertrion med målen

Ligue 1

PSG är ligacupmästare i Frankrike efter en 4-1-seger i finalen mot Monaco.
Målen gjordes av supertrion Angel Di Maria, Julian Draxler och Edinson Cavani.

För fjärde året i rad är PSG mästare i den franska ligacupen. I finalen mot Monaco blev det seger med 4-1.

Vinterförvärvet Julian Draxler inledde målskyttet redan i den fjärde minuten när tysken serverades helt öppet mål av Angel Di Maria. Thomas Lemar kvitterade med ett mycket vackert skott i den 27:e minuten, men innan halvleken var slut var PSG tillbaka i ledningen. Di Maria rullade in 2-1 med ett kyligt avslut.

I den andra halvleken utökade Edinson Cavani ledningen två gånger om med två vackra mål. Först på volley och sedan på halvvolley fram till 4-1 för PSG, vilket också blev slutresultatet.

Publicerad 2017-04-01 kl 22:55