TV: PSG ostoppbart - se Cavanis och Neymars mål mot Monaco

Inte ens halva säsongen spelad.
Men redan nu har PSG kopplat ett bastant grepp om ligatiteln.
Segern mot Monaco gör att man leder ligan med nio poäng.

Det har knappast undgått någon att Paris Saint-Germain inför den här säsongen har värvat tungt. Neymar och Kylian Mbappé blev de dyraste respektive näst dyraste värvningarna genom tiderna när de anslöt inför säsongen.

Och än så länge rullar det på för huvudstadslaget. På söndagen kom lagets tolfte seger på de 14 inledande matcherna i ligaspelet. PSG vann mot Monaco och toppar nu tabellen med hela nio poäng före Lyon.

Edinson Cavani gav laget ledningen redan efter knappa 20 minuters spel och tidigt i den andra halvleken ökade just Neymar på till 2-0. Joao Moutinho gav hemmalaget hopp under slutminuterna med sin reducering, men närmre än så kom inte Monaco.

Se en miss från Mbappé och mål från Cavani och Neymar i spelaren ovan.