TV: PSG på väg att tappa ligan - då klev Cavani fram

Ligue 1

Serieledaren Nice ledde med 2-0 borta mot Paris Saint-Germain, men efter två mål av Edinson Cavani kunde PSG säkra en poäng och fortsatt hålla ordentligt liv i ligan.

Det var mycket som stod på spel i söndagens match mellan Paris Saint-Germain och Nice. Jättarna PSG hade fyra poäng upp till Nice inför och vid förlust skulle det se mörkt ut gällande Zlatans tidigare klubbs hopp om att vinna Ligue 1 den här säsongen.

Och länge såg Nice ut att gå mot en seger. Först smekte Wylan Cyprien in en frispark till 1-0 i den 32:a minuten och på tilläggstid i den första halvleken satte Alassane Plea 2-0.

Men PSG reste sig. Edinson Cavani satte två mål i den andra halvleken och ordnade 2-2. I slutminuterna var också Laywin Kurzawa väldigt nära att göra 3-2 till Paris-laget, men Nice målvakt Yoan Cardinale stod för en svettig räddning vid den bortre stolpen.

Matchen slutade 2-2 och nu har PSG fortsatt fyra poäng upp till serieledaren Nice.