Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

PSG-stjärnan talar ut efter Zlatan-hånet: ”Stort misstag av mig”

Foto: Scanpix/Periscope

Paris SG har meddelat att Serge Aurier stängs av tills vidare efter Periscopeskandalen. Högerbacken missar därmed matchen mot Chelsea.

”Jag har tagit beslutet att stänga av Serge Aurier. PSG är en institution som ingen enskild får påverka”, säger PSG:s president Nasser Al-Kelïfa i ett officiellt uttalande, och fortsätter: ”Jag tänker inte låta någon försätta klubben i problem och distrahera oss från våra mål, som börjar mot Chelsea, och som våra fans ser så mycket fram emot. All klubbens energi – spelarnas, tränarnas och personalens – är nu koncentrerad på den matchen”

Strax efter pressmeddelandet uttalade sig även Aurier.

 ”Jag har gjort ett stort misstag. Jag är för att be om ursäkt till min tränare, mina lagkamrater, till klubben och fansen”, sa han till BeINSPORT, och tillade: ”Jag accepterar den bestraffning jag får, jag är beredd att ta alla konsekvenser”.

Tidigare under kvällen uppgav både RMC Sport och France Football att flera lagkamrater reagerat starkt på Auriers uttalande. Det var via Periscope sent på lördag kväll som den den 23-årige ivorianen uttalade sig i nedlåtande termer om bland annat tränare Laurent Blanc och Zlatan Ibrahimovic.

Hur länge Aurier stängs av är ännu oklart. Enligt France Football kommer ett mer definitivt beslut troligen kommande vecka.

Publicerad 2016-02-14 kl 21:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons