PSG tog blytung seger - i 95:e(!) minuten

Ligue 1

0-0 med kvarten kvar - sedan exploderade PSG:s match mot Saint-Etienne.
I minut 95(!) skickade Mauro Icardi in 3-2 - och säkrade tre blytunga poäng för PSG i toppstriden.

PSG får kämpa hårt om de ska vinna Ligue 1 för fjärde året i rad. Storfavoriterna föll nyligen mot Lille i ett toppmöte och inför söndagens hemmamatch mot Saint-Etienne hade PSG fyra poäng upp till just Lille.

Med bara kvarten kvar av ordinarie tid var det fortfarande mållöst mellan PSG och Saint-Etienne. Då tog gästerna ledningen genom Denis Bouanga i minut 77. Kylian Mbappé kvitterade direkt till 1-1 i minut 79 och skickade in 2-1 från straffpunkten i minut 87.

Saint-Etienne kom dock tillbaka på nytt och gjorde 2-2 i den 92:a minuten när Romain Hamouma höll sig framme på en retur och skickade bollen i nät från nära håll. Då gick PSG mot ett nytt tungt poängtapp i toppstriden - men matchen var inte slut där.

Domaren lade till fem minuter och med 94:50 på klockan skickade Angel Di Maria in ett inlägg som Mauro Icardi nickade in på bortre stolpen. Tre blytunga poäng för PSG som nu bara är en poäng bakom Lille med fem omgångar kvar.

Publicerad 2021-04-18 kl 15:25