PSG tog fjärde raka segern - Cavani tvåmålsskytt

Ligue 1

PSG har inlett säsongen strålande.
Under fredagskvällen kom fjärde raka segern efter dubbla mål av Edinson Cavani.

Paris Saint Germains dominans i Frankrike bröts förra säsongen när Monaco tog hem titeln. PSG:s jakt på att återta titeln har börjat på allra bästa sätt. Under fredagen kom fjärde raka segern. Utan att imponera slog PSG Saint Etienne med 2-0 på hemmaplan.

Hemmalaget tog ledningen efter knappa 20 minuter efter att Edinson Cavani dragits i armen i straffområdet och fått med sig en straff. Uruguayanen klev själv fram och tryckte med ett hårt skott in 1-0.

Det var annars Saint Etienne som skapade chanserna i den första halvleken, men den slutade ändå med PSG-ledning.

Hemmalaget fick sedan en kanonstart på den andra halvleken. Efter fem minuter kunde Thiago Motta trycka in bollen från nära håll efter en frispark från kanten. Målet var mittfältarens första för PSG sedan januari 2016.

Paris-laget kontrollerade matchen och kunde i slutminuterna även göra 3-0. Framspelad av Thomas Meunier klackade Edinson Cavani retfullt in bollen. Uruguayanen har inlett Ligue 1 med fem mål på fyra matcher.

Efter fyra omgångar har PSG fyra segrar och 14-2 i målskillnad.