Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

PSG:s bluff avslöjad - förfalskat Zlatans autograf

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Är du en PSG-supporter som fått ett idolkort av klubben med Zlatans autograf? Det är nu avslöjat att det inte är stjärnans som skrivit autografen - utan klubbpersonal som förfalskat namnteckningen. 

Det var när David Luiz fick syn på ett idolkort med sin autograf på som den brasilianska mittbacken reagerade. Han själv hade inte skrivit sin autograf på några kort och nu höll klubben på att dela ut massa kort med hans namnteckning.

Hur var det möjligt?

PSG:s ägare har länge velat göra föreningen till världens största fotbollklubb och vill därför vara på god fot med supportrarna. För att göra folk glada så har man den senaste tiden erbjudit fansen idolkort på spelarna med autografer på. Problemet? - det är alltså inte spelarna som själva skrivit på alla dessa kort. 

Avslöjandet gjorde av den franska tidningen L'Equipe som rapporterar om att klubben anställt personal för att sitta och skriva på dessa kort, alltså förfalska spelarnas namnteckningar. Klubben har försvarat agerande med att man vill befria spelarna från arbetet att skriva under alla dessa kort. 

Frågan är hur uppskattade dess idolkort kommer att vara nu när man vet att det inte är Zlatan som själv skrivit på, utan snarare en fransk vaktmästare som försökt leka Ibrahimovic med pennan. 

Se Zlatans galna mål mot Caen i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-12-27 kl 09:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons