Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

PSG:s skandalspelare fortsatt avstängd: "Kommer inte svara på frågor"

Foto: Scanpix/Periscope

Paris Saint-Germain har efter ett möte med Serge Aurier bestämt att han är fortsatt avstängd från klubben efter skandalen där han uttalade sig kränkande om lagkamrater och tränare Laurent Blanc i en video på nätet.

Serge Aurier stängdes av från Paris Saint-Germain efter att han uttalat sig nedlåtande om bland annat Zlatan Ibrahimovic och tränaren Laurent Blanc. 
Lagets nyckelspelare Blaise Matuidi är en av de som dock ridit ut till Auriers försvar. Mittfältaren menar att Aurier bör lära sig av sina misstag men att han som fotbollsspelare behövs i laget.

I dag träffade Aurier klubbledningen vid ett möte för att ge sin förklaring. Aurier har redan bett om ursäkt offentligt men det här var första gången han träffade klubben. Enligt Le Parisien bevaktades byggnaden av en rad journalister men efter ett tre timmer långt möte var det locket på från alla inblandade. Ingen uttalade sig och media fick nöja sig med ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

"Vid 11-tiden på måndagen inkom Serger Aurier till Paris Saint-Germains huvudkontor med lagchefen Olivier Letang. Spelaren svarade på frågor om sina uttalanden i sociala medier natten mellan 13 och 14 februari, uttalanden som tydligt fördömts av klubben och som legat till grund för detta disciplinära möte. Efter detta möte kommer PSG:s ledning att fatta ett beslut inom den tidsram som klubben bestämt. Fram till dess kommer klubben inte att svara på frågor om ärendet".

Le Parisien skriver nu att "tidsramen" kan vara upp till en månad lång. 

Publicerad 2016-02-22 kl 19:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons