POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE
4d

PSG:s sportchef: ”Neymar har gjort misstag”

Foto: Bildbyrån

Det har varit stor uppståndelse runt Neymar under sommaren.
Nu kommenterar Leonardo spelarens situation.
- Neymar har gjort misstag. Men jag har lär känna honom mer och mer och helt ärligt tycker jag att han är en härlig kille, säger sportchefen till RMC.

Neymar har ryktats vilja lämna PSG under sommaren, där även hans agent har sagt att spelaren inte är lycklig i Paris. Under helgens ligapremiär protesterade PSG-supportrar mot spelaren med banderoller där han bads ”dra åt helvete”.

Nu har sportchefen Leonardo kommenterat de senaste dagarnas uppståndelse.

- Neymar har gjort misstag. Som ni vet, så kände jag inte honom innan. Men när dagarna går lär jag känna honom mer och mer. Och helt ärligt tycker jag att han är en härlig kille. Och på planen är han enastående, säger sportchefen till RMC.

Leonardo pratade även med radiokanalen om Neymars fotskada, som gjorde att han missade Copa America med Brasilien i somras.

- Det är enkelt. Neymar har blivit behandlad av världens bästa läkare och kirurger i början av säsongen och hans fraktur är stärkt i den femte metatarsalen. Neymars sår är helt läkt.

Dessutom valde sportchefen att kommentera uppgifterna om att Neymar har blivit borttagen från lagets träningspass, något som katalansk media har rapporterat om.

- Det är fel. Han är inte bortplockad från guppen, han följer sitt eget personliga rehabiliteringsprogram. Han är en Paris Saint-Germain-spelaren och han har kontrakt med PSG i ytterligare tre år, glöm inte det. Vi måste analysera alla, vi måste fixa allt innan han kan spela igen, säger Leonardo.

Leonardo har tidigare sagt att ”förhandlingarna är mer avancerade tidigare” om en potentiell flytt för Neymar, vilket var anledningen till att spelaren inte var med i lagets ligapremiär mot Nimes.

Publicerad 2019-08-16 kl 08:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå