Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rabiots mamma kritisk till PSG: "Han är som en fånge"

Ligue 1

Véronique Rabiot, mamma och rådgivare till PSG-stjärnan och problembarnet Adrien, tar bladet från munnen.
Och hon riktar skarp kritik mot PSG.
- Han är som en fånge, säger hon till L’Equipe.

Foto: Bildbyrån.

Den 23-årige mittfältaren har inte fått spela sedan december efter ett kontraktsbråk med klubben. Han stängdes dessutom nyligen av efter att ha varit på nattklubb samma kväll som PSG förlorade mot Man United. Då tar hans mamma, tillika rådgivare, sin son i försvar.

- PSG vill även kontrollera Adriens privatliv och det kan han inte stå ut med. De vill att han ska ha på sig pyjamasen klockan 21, se matchen på tv och gå och lägga sig klockan 23! säger Véronique Rabiot till L’Equipe, och fortsätter:

- Adrien kommer inte att sitta och dreja medan tiden går. Han måste ta hand om sig själv, få leva. Han kritiseras för att han går ut men han får inte spela. Det går inte ihop.

ANNONS

Hon menar att Rabiot mår dåligt av situationen, att vara helt utfrusen, och riktar ilskan mot PSG.

- Adrien är som en fånge. Nästan som en gisslan hos PSG. Snart är det bröd och vatten i en håla som gäller! Det är en grym tillvaro.

Samtidigt pekar hon på särbehandlingen i PSG med en föga dold passning till Neymar.

- Det finns spelare som straffas för att komma sex minuter försent (vilket Adrien gjorde till ett lagmöte) medan andra, när de är skadade, kan resa till en annan del av världen, till karnevalen i Rio.

Adriens kontrakt med PSG går ut till sommaren. Det har uppgetts att en överenskommelse med Barcelona redan finns, men Véronique Rabiot avvisar bestämt avtal med någon klubb. 

Publicerad 2019-03-20 kl 07:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto