Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Raiola rasar mot Ballon d´Or: Zlatan bäst någonsin

Zlatans agent Mino Raiola rasar efter Ballon d´Or.
– Ibrahimovic är bäst i världen. Under min livstid har jag aldrig sett en bättre spelare, säger Raiola till France Football.

Zlatan Ibrahimovic blev utsedd till världens fjärde bästa spelare på Ballon d´Or-galan i måndags. Agenten Mino Raiola tycker det är en alldeles för låg placering – och sågar röstningsystemet.

– Det enda Ballon d’Or-priset jag skulle vilja se är en Ballon d’Or framröstad av fansen. En Ballon d’Or som inte bara handlar om vem som är bäst, utan vem som är mest viktig för barn, för folket. Vad proffsen tycker säger mig ingenting, säger Raiola till France Football.

Raiola är känd för att inte tveka med att säga vad han tycker – så även i det här fallet. Hans uttalande kommer dagen efter att Zlatan Ibrahimovic togs ut i UEFA:s världselva – som röstas fram av fansen. Där var den svenske lagkaptenen med före Lionel Messi, som blev tvåa i Ballon d´Or-omröstningen.
– Allt handlar om politik. Ibrahimovic är bäst i världen. För mig är Zlatan den förtjänte vinnaren av Ballon d’Or. Under min livstid har jag aldrig sett en spelare som honom, säger Raiola och jämför istället galan med Oscars – där just experter säger sitt:
– Det är som Oscarstatyetten för bästa film. Jag bryr mig inte om vad experterna tycker. Ofta ses den Oscar-vinnande filmen inte av folket. Jag bryr mig om vad vanligt folk tycker.

Publicerad 2014-01-16 kl 14:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons