Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Rear ut PSG-biljetter för 11 kronor

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det har inte varit något större tryck på biljetterna inför PSGs vänskapsmatch mot Hammarby. Nu väljer man att rea ut biljetter - för 11 kronor.

- Har förståelse för att folk som redan köpt biljett kan tycka att det känns orättvist, säger Hammarbys VD Henrik Kindlund till fotbollskanalen.se.

I kväll är det dags för uppvisningsmatchen mellan Paris Saint-Germain och Hammarby på nybyggda Tele2 Arena. Men det har inte varit någon större kamp om biljetterna. Trots ett stjärnspäckat PSG.

- Vi har en bit kvar. Men vi räknar med att det blir nära fullsatt, sade Johan Seidefors, marknadsansvarig på SGA till fotbollskanalen.se igår.

Men nu hoppas arrangören att det ska ta fart på riktigt. Och de har fått hjälp på vägen. Hammarbys nya tröjsponsor Herbalife har klivit in och köpt loss ett antal biljetter som de nu rear ut - för 11 kronor. De skriver att de gör det "för att fira samarbetet".

- De är vår nya tröjsponsor och det är vårt största kontrakt i historien. Och som en fin gest har de nu köpt loss biljetter som de säljer för 11 kronor, säger Hammarbys VD Henrik Kindlund till fotbollskanalen.se.

Hur många biljetter som har sålts vill man inte svara på, men arrangören hoppas på fullsatta läktare. Och Henrik Kindlund har förståelse för att prisdumpningen kan upplevas som orättvis.

- Klart jag har förståelse för att folk som redan köpt biljett kan tycka att det känns orättvist, säger han.

- Men arrangören har sporadiskt sänkt priserna.

Matchen spelas klockan 21.00 på Tele2 Arena och sänds på TV4 samt fotbollskanalen.se.

Publicerad 2013-07-23 kl 09:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons