Ligue 1

Paris Saint-Germain ställdes borta mot Rennes.
Då tog hemmalaget en skrällseger.

Under söndagen ställdes Rennes hemma mot Paris Saint-Germain i franska Ligue 1. PSG ställde som vanligt upp med en stjärnspäckad elva där bland annat Kylian Mbappé och Edinson Cavani spelade från start.

Laget tog också ledningen efter 36 minuters spel då Cavani kunde stöta in bollen i öppet mål sedan Rennes-försvaret slarvat.

Några minuter senare kvitterade dock hemmalaget genom M’Naye Niang och i början av andra halvlek fullbordade Romain Del Castillo vändningen när han satte dit 2-1, vilket också blev slutresultatet.

Segern var Rennes andra i på lika många matcher i ligaspelet, medan PSG inkasserade sin första förlust under årets säsong.