Säsongens första poängtapp för PSG - Bordeaux fixade oavgjort

Ligue 1

PSG har varit ostoppbart i den franska ligan den här säsongen.
Men mot Bordeaux kom första poängtappet, efter Andreas Cornelius sena kvittering.

PSG har radat upp seger på seger i Ligue 1 under säsongsinledningen. Inför söndagskvällens möte med Bordeaux på bortaplan hade man tagit 14 raka trepoängare. Då skulle första poängtappet för den franska jätten komma.

PSG gick till paus i ledning med 1-0, efter att Neymar tryckt bollen i nät i den 34:e minuten. I den 53:e minuten kvitterade sedan Jimmy Briand med ett direktavslut. När Kylian Mbappé satte 2-1 i den 66:e minuten var det ett mål som länge såg ut att räcka till den 15:e raka ligasegern för PSG.

Men så skulle inte bli fallet. Fem minuter från slutet tajmade dansken Andreas Cornelius, som hoppat in drygt fem minuter tidigare, en löpning perfekt och kunde nicka in 2-2.

PSG:s första poängtapp för säsongen var därmed ett faktum. Serieledaren har dock fortfarande 14 poängs avstånd ner till tvåan Montpellier att luta sig emot.