St Etienne hjälpte Zlatans PSG - kryssade mot Lyon

Ligue 1

Paris SG jagar klubbens tredje raka titel i Ligue 1 - och fick oväntad hjälp under söndagskvällen.

St Etienne snuvade Lyon, Paris-lagets främsta konkurrent, på poäng när bortamötet i sydöstra Frankrike slutade 2-2.

Hemmalaget Lyon öppnade dock starkast och tog ledningen i den 24:e minuten då Clinton N'Jie placerade in 1-0-målet bakom målvakten Stephane Ruffier.

Men det var en ledning som inte skulle stå sig länge.

Bara fyra minuter senare hamnade Lindsay Rose i trångmål, orsakade en straff och fick dessutom se det röda kortet. St Etienne-mittfältaren Max Gradel förvaltade möjligheten på allra bästa sätt och kvitterade till 1-1. I slutet av den första halvleken ordnade Romain Hamouma en 2-1-ledning till gästerna - men i början av andra nickade Christophe Jallet in kvitteringen till 2-2.

Lyon, med en match mer spelad, toppar tabellen med 65 poäng, följt av PSG, 65, och Monaco, 59.

Publicerad 2015-04-19 kl 23:17