Stjärnorna klev fram - PSG vände och vann hemma mot Troyes

Ligue 1

PSG hamnade i underläge två gånger.
Messi, Neymar och Mbappe gjorde alla varsitt mål och PSG vann planenligt hemma mot Troyes.

Tre gjorda mål borta mot PSG på Parc des Princes räckte inte till någon poäng för Troyes.

Det ska till något alldeles extra för att besegra PSG i den franska ligan i år, under lördagskvällen säkrade storlaget säsongens tionde seger i den tolfte matchen, detta trots dubbla underlägen och hela tre insläppta mål.

Mama Balde gav sitt Troyes ledningen två gånger. Redan efter tre minuter tystade han Parc des Princes med ett 0-1-mål.

Efter att Carlos Soler kvitterat tog Troyes ledningen igen i upptakten av den andra halvleken. Mama Balde tvåmålsskytt.

Sedan skulle de stora stjärnorna ta över föreställningen. Messi, Neymar och Mbappe. Varsitt mål, i den ordningen. Troyes kom inte närmare än att man reducerade sent till 4-3 som blev slutresultatet.

Publicerad 2022-10-29 kl 18:50