Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Thiago Silva: ”Inte möjligt att Zlatan spelar på söndag”

Foto: SCANPIX

I en intervju med RMC berättar Thiago Silva att Ibrahimovic förmodligen inte spelar i Le Classique i helgen, samtidigt som han själv ska börja förhandla om ett nytt kontrakt.

Det är RMC som har fått en intervju med PSG:s Thiago Silva, som säger att Zlatan Ibrahimovic inte kommer att spela mot Olympique de Marseille på söndag.
- Ibrahimovic känner fortfarande lite smärta. Jag tror inte att det är möjligt att han spelar på söndag.

Thiago Silva tar också upp att han kommer att börja diskutera en kontraktsförlängning med PSG. Det nuvarande kontraktet går ut 2018, men PSG vill binda upp honom under en längre tid samtidigt som det innebär en löneökning.
- När Leonardo lämnade så funderade jag på att lämna. Jag berättade det för Nasser (Al-Khelaifi). Han svarade ”Nej, projektet fortsätter att växa, du måste stanna, du är min herre”, och då sa jag att jag stannar.

- Idag är jag lugn. Det är verkligen annorlunda från förra året. Jag talade inte franska, de förstod inte mig. Idag pratar vi bättre. Det förändrar allt.

Även lagets motivation i de senaste ligamatcherna har varit för svag och måste förbättras, enligt Thiago Silva. Tränaren Laurent Blanc ska ha gett laget en rejäl utskällning i halvtid mot Lorient, där PSG vände till seger med 2-1.  

Publicerad 2014-11-04 kl 11:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons