Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Tillrättavisad av Zlatan – nu är skandalspelaren välkommen tillbaka

Foto: Scanpix/Periscope

En välsignelse från Salvatore Sirigu, en tillrättavisning från Zlatan Ibrahimovic. Nu uppges skandalspelaren Serge Aurier välkommen tillbaka av PSG-spelarna.

Enligt RMC Sport ska Aurier ha kontaktat Sirigu, som han hånat i sociala nätverket Persicope för en dryg vecka sedan.

– Serge bad om ursäkt. Det var en öppen diskussion mellan Serge och "Salva", som slätade över situationen. Salvatore sa till honom att han inte skulle blockera hans återkomst, säger en till målvakten närstående källa enligt RMC Sport.

Zlatan Ibrahimovic, som även han blev förlöjligad av Aurier, ska i sin tur också haft ett snack med ivorianen de senaste dagarna. "Ett samtal utan fientlig ton, och i vilket svensken repeterade för Aurier hans misstag", skriver RMC Sport.

Aurier har varit avstängd sedan bomben briserade, och Paris SG väntas inom kort meddela ytterligare bestraffning. Till en början talades det om att den 23-årige högerbacken gjort sitt i PSG:s tröjan. Men de senaste dagarna har franska medier alltmer varit inne på linjen att PSG visserligen vill markera att Auriers uppträdande var långt ifrån acceptabelt, men att han snart är tillbaka i truppen. Och omklädningsrummet tycks välkomnande.

– Serge är ingen dålig kille. Han är inte elak. Han har alltid varit uppskattad, och framför allt är han länken mellan de yngre spelarna och gruppledarna, så hans återkomst skulle vara välkommen efter att man pratat ut, säger en PSG-spelare som vill vara anonym till RMC Sport.

Publicerad 2016-02-25 kl 23:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons