Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Toivonen har fått en nystart - men har inte bytt upp sig: "Det tror jag inte"

Foto: Scanpix

ANKARA. Efter en tuff tid i PSV - med fyra ligamål i Frankrike har Ola Toivonen nu fått en nystart.
- Jag har haft en del flyt men det är roligt, säger han.

Ola Toivonen har lämnat PSV Eindhoven för spel i franska Rennes och där har det blivit fyra mål på sex matcher. Svensken menar att han har fått en nytändning.

- Ja, lite. Man hade väl som mål att vara i PSV i tre år och försöka vinna något, så blev man kvar där lite längre än vad man själv ville. Det uppstod ett litet problem där och det var ingen optimal situation i slutet, säger han.

Känns det som att du har bytt upp dig?

- Som lag? Njae, det vet jag nog inte. Det tror jag nog inte, om vi ser till spelet så är det ett helt annat spel i Rennes än vad det är i PSV. Holland är mycket hålla bollen inom laget och ta det lugnt, inte stressa. I Frankrike är det mer upp med den så får vi se vad som händer.

Känns det bra att du har gjort en del mål?

- Ja, jag har haft en del flyt. Men det är roligt. Jag tror att det kan bli bra efter den här säsongen.

- Jag kollade givetvis upp vad det var för ställe och vad det var för en tränare och vad klubben hade för planer. Han (Philippe Montanier) har gjort det bra med Sociedad i Spanien och jag vet att han är en bra tränare. Han tror jag väldigt mycket på och han har sagt att han vill ha tid med laget. Vi får se vad som händer, säger Toivonen som får spela i en nummer nio-roll i Rennes, spelaren längst fram.

- Ja, så det är första gången man har tränat som nia och spelat som nia under en lång tid. Antagligen är det där han vill ha mig. Det är spännande.

Publicerad 2014-03-03 kl 19:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons