Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE
43v

Toivonen utanför Toulouses trupp

Foto: Bildbyrån

Ola Toivonen har åkt in och ut ur Toulouses startelva under säsongen.
Till lördagens möte med Montpellier saknas svensken helt i truppen - och ingen förklaring ges av klubben.

Ola Toivonen har haft svårt att ta en fast plats i Toulouse den här säsongen. Svensken har gjort 15 ligamatcher, varav åtta från start. I onsdags hoppade 31-åringen in i 1-1-mötet med Nantes. Men när Toulouse presenterade truppen till lördagens match mot Montpellier på bortaplan saknades Toivonen helt.

Klubben radar upp några spelare som saknas på grund av skada eller avstängning och några som ställs över av tränaren, men till Toivonens frånvaro ges ingen anledning.

I truppen finns dock landslagskollegan Jimmy Durmaz.

Ola Toivonen har tidigare sagt att situationen i Toulouse är frustrerande, men att han inte ser sig om efter en ny klubb inför VM i sommar.

Gör jag något mål eller någon assist så får jag ändå börja på bänken i nästa match, det är mest det som är frustrerande. Det är tungt. Jag får spela två matcher, sitta på bänken i två matcher, spela en match, sitta på bänken i två matcher, spela två matcher och sitta på bänken i en match. Det är svårt att hitta en rytm vecka in vecka ut. Det har varit så nästan hela tiden i Toulouse, men jag är inte orolig för att det ska gå ut över hur jag presterar i landslaget, som kommer vara det stora målet till sommaren. Nu när jag gjort det så bra i landslaget känner jag mig rätt trygg kring situationen i Toulouse. Det är inget jag stressar upp mig över, sa han i podcasten Tilläggstid.

Publicerad 2018-01-19 kl 23:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons