Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE
26v

Tung säsong för Kacaniklic i Frankrike: "Får se vad som händer i sommar"

Foto: Bildbyrån

Alexander Kacaniklic har en säsong präglad av skador bakom sig i franska Nantes, och det har bara blivit åtta ligamatcher sedan augusti.
- Han har inte haft marginalerna på sin sida det här året, säger svenskens agent Miralem Jaganjac till Fotbollskanalen.

Alexander Kacaniklic inledde säsongen med starter på de två första ligamatcherna för Nantes i Ligue 1, men i omgång två mot Marseille åkte han på en skada och blev borta året ut.

Sedan dess har det bara blivit ytterligare sex ligamatcher för 26-åringen, som har fått nya skadeproblem under 2018. Inhoppet på 14 minuter i mötet med Montpellier i helgen var hans första minuter i ligan sedan mitten av februari.

- Tanken var att han skulle spela från start i en ligamatch redan för ungefär fem veckor sedan, men han fick problem med ljumsken och var borta fram till nu i förra veckan, säger Kacaniklics agent Miralem Jaganjac till Fotbollskanalen.

Han fortsätter:

- Även om han har gjort väldigt få matcher har han haft en väldigt bra relation med Claudio (Ranieri, tränare), och hade fått spela mycket mer om det inte hade varit för skadorna som han tyvärr har fått. Samtidigt har laget gjort det riktigt bra och nått resultat. Men med allt det här sagt har han gjort väldigt få matcher för andra året i rad.

Vad som händer med Kacaniklic i sommar är ännu oklart. Jaganjac stänger inte dörren för att det kan komma att bli en flytt från Nantes.

- Vi har en bra dialog med Nantes gällande honom och hans framtid. Nu vet jag inte vad som kommer hända med Claudio (Ranieri), om han stannar eller går. Det kan bli både det ena och det andra för "Alex". Han kan stanna och han kan röra på sig. Det beror på om Claudio lämnar, hur skulle en ny tränare se på honom och så. Det är egentligen vanliga grejer och tankar, det är inte mer annorlunda än för någon annan.

Enligt Jaganjac har det funnits intresse från andra klubbar tidigare i år.

- Nantes kunde ha gjort sig av med honom i somras eller i vintras. Det fanns klubbar som ville ha honom och inte förstod varför han inte spelade, men det tackade Claudio nej till. Han ville ha kvar honom. Det är där han är just nu. Vi får se vad det kan leda till.

Kacaniklic har spelat för Nantes sedan han kom som bosman sommaren 2016. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till sommaren 2020.

Publicerad 2018-05-09 kl 19:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons