Tungt för Durmaz - straffmissare när Toulouse tappade till förlust

Ligue 1

Toulouse tappade en 1-0-ledning till förlust 2-1 mot Nice.
Jimmy Durmaz blev syndabock med en straffmiss i 1-0-läget för Toulouse.

Jimmy Durmaz gjorde comeback från start när Toulouse tog emot Nice under onsdagskvällen. Det blev en tung kväll för svensken i den första matchen från start på två månader.

Andy Delort gav hemmalaget ledningen i den tredje minuten.

I inledningen av den andra halvleken fick Toulouse, då med en man mer, en straff. Jimmy Durmaz, med tre mål från elva meter den här säsongen, klev fram - och brände. Walter Benitez stod för en fin räddning och höll kvar Nice i matchen.

Straffmissen skulle bli kostsam. Kelvin Adou drog på sig ett rött kort och på den efterföljande straffen satte Mario Balotelli 1-1.

I den 91:a minuten avgjorde sedan Bassem Srarfi till 2-1 och gav Nice alla tre poängen.

Ola Toiovonen satt på Toulouses bänk hela matchen.