TV: Balotelli nätade på Johnsson i Nices seger

Ligue 1

Nice gick upp i serieledning och satte press på Monaco och PSG efter vinst mot Guingamp. Mario Balotelli gjorde det sista målet i 3-1-segern.

Med toppkonkurrenterna PSG och Monaco i möte med varandra under söndagskvällen tog Nice en viktig seger mot Guingamp tidigare under dagen.

Ett riktigt vackert anfall från Nice avslutades med att Alassane Plea rundade Guingamp-målvakten Karl-Johan Johnsson och la in bollen i dne 11:e minuten. 2-0 kom i den 38:e minuten när Jean Michael Seri turligt sköt via en försvarare och i en båge över Johnsson.

Guingamp reducerade i den andra halvleken men fick inte till någon kvittering. Mario Balotelli punkterade matchen i den 86:e minuten.

Nice tog i och med 3-1-segern över serieledningen, åtminstone tillfälligt. Toppkonkurrenterna PSG och Monaco är hack i häl och spelar mot varandra under söndagskvällen.

Se höjdpunkterna från Nices seger i spelaren ovan.