TV: Bastos kanon räddade Lyonkryss mot Evian

Frankrike

Lyon är fortfarande obesegrat i Ligue 1 efter fredagens match mot Evian som slutade 1-1 , men det var på håret.

Franska ligaledaren Lyon hämtade in Evians 1-0-ledning på fredagskvällen och såg därmed till att förbli obesegrat. Cedric Barbosa hade gjort 1-0 för Evian drygt tio minuter in i andra halvlek men i 74:e minuten kvitterade Lyon.

Målet gjordes av Michel Bastos som med en dundrande frispark hittade nätet. Båda lagen hade sedan chanser att göra 2-1 men inget av dem tog vara på dem. Lyon toppar nu ligan med sju poäng på tre matcher, men kan passeras av Marseilles, Bastia och Bordeaux i helgen.

Publicerad 2012-08-25 kl 09:16