TV: Cavani med läckert klackmål när PSG vann

Ligue 1

Edinson Cavani inledde målskyttet mot Caen med en utsökt klack.
PSG vann sedan matchen med 3-1.

Se Cavanis klackmål mot Caen i spelaren ovan.

PSG ångar på i toppen av Ligue 1. Under onsdagskvällen tog laget sin 16:e seger för säsongen när Caen besegrades med 3-1.

Efter 20 minuters spel tog PSG ledningen när Kylian Mbappé skickade in ett inlägg som Edinson Cavani med klacken styrde in i mål. Ett mycket vackert mål som var uruguayanens 19:e i ligan den här säsongen. Totalt var det Cavanis 155:e mål i klubben - ett bakom rekordhållaren Zlatan Ibrahimovic.

I den 57:e minuten utökade PSG när Giovani Lo Celso spelade in till Kylian Mbappé som skickade in 2-0. Födelsedagsbarnet Mbappé fick därmed kröna dagen med ett mål.

Yuri Berchiche utökade till 3-0 för PSG och Ivan Santini fastställde slutresultatet 3-1 med en straff i slutminuterna.