TV: Cykelspark i sista minuten stoppade Monaco

Ligue 1

Franska ligatvåan Monaco fick mot seger mot trean Caen men i den 90:e minuten kvitterat Christian Kouakou med en cykelspark.

Efter ett riktigt sömnpiller till första halvlek fick mötet mellan Ligue 1:s trea Caen och tvåan Monaco var det gästerna som öppnade målskyttet - och det var vackert.
Thomas Lemar smekte in en frispark via stolpen till 1-0 tio minuter in i halvleken.

Julien Feret kvitterade med en straffspark men Alaeddine Yahia stötte in bollen i eget nät för Caen med 20 minuter kvar av matchen och Monaco gick sedan mot segern när Caen fick en hörna i matchens sista minut.

Inne i straffområdet fick då nyinbytte Christian Kouakou bollen och ivorianen cykelsparkade in 2-2 vilket också blev slutresultatet.

Publicerad 2016-03-04 kl 22:32